Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi erbjuder flera olika typer av produkter. Detta inkluderar bland annat de nedan.

img

DynaDesk-skrivbord

En av de produkter vi erbjuder är DynaDesk-skrivbord. Dessa skrivbord går att höja och sänka och är därför utmärkta för att förebygga skador och värk i olika delar av kroppen. På grund av att de går att höja och sänka kan du byta arbetsställning när du använder dig av ett skrivbord av detta slag, något som är mycket bra för din kropp.

img

Stolar

Vi erbjuder en typ av arbetsstol vid namn Swopper. Den förhindrar bland annat den statiska belastning som din kropp utsätts för när det kommer till de flesta övriga typer av stolar. Den kan dessutom röra sig i tre dimensioner och gör din rygg starkare.

img

Monitorliftar

En annan produkt som du finner hos oss är monitorliftar. Dessa kan du använda till att höja eller sänka din datorskärm, detta så att du kan skapa de bästa förutsättningarna för dig och din kropp.

img

Specialprodukter

Vi kan även förse dig med ett stort urval av specialprodukter. Detta kan handla om flera olika typer av produkter. De samtliga har det dock gemensamt att de finns till för att ge dig och din kropp ett ökat välbefinnande.