Detta är WorkMotions AB

Vi på WorkMotions AB är ett företag som är baserade i Täby. Vi har expertkunskaper inom modern dynamisk ergonomi, linjära rörelser av möbler och utformning av e-tentamenslokaler på universitet och högskolor. Vi kan därför erbjuda dig skrivbord, stolar, monitorliftar och olika specialprodukter. Samtliga av våra produkter har den gemensamma nämnaren att de är skonsamma för dig och din kropp. Med våra produkter kan du spendera många timmar framför datorn utan att behöva få ont i rygg, nacke eller någon annan del av kroppen.

Vi är prisvänliga

Vi på WorkMotions AB är även ett mycket prisvänligt företag. Vi vill nämligen kunna finnas tillgängliga för så många kunder som möjligt oavsett hur deras ekonomiska situation ser ut. Det är också något som vi är mycket stolta över att kunna göra.

Vi bryr oss om miljön

Vi på WorkMotions AB är också ett mycket miljövänligt företag. Just därför använder vi oss alltid av miljövänliga produkter samtidigt som vi alltid försöker hålla våra utsläppsnivåer så låga som möjligt. Även detta är något som vi är mycket stolta över att kunna göra.